Afspraak maken

 

Spreekuur op afspraak

Iedere werkdag wordt er spreekuur gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Dat geldt voor zowel het spreekuur van de huisartsen als het spreekuur van de praktijkondersteuners en de doktersassistentes.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen  tussen 8.00 uur en 10.30, tussen 11.30 uur en 13.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.00 uur.


Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.


Contact

Telefoon 0546-812832
 

HAP Hendriks en Olthuis

Titus Brandsmahof 20
7606 SB Almelo
Telefoon:
0546-812832
Fax:
0546-453594
www.hendriksenolthuis.nl
Routebeschrijving >

Praktijkfolder

Klik  hier voor de printversie van onze praktijkfolder.

Handige links