Nieuwe en vertrekkende patiënten

Het zorggebied van onze huisartsenpraktijk is de wijk Ossenkoppelerhoek in Almelo.

Op dit moment nemen wij geen nieuwe patiënten aan in onze praktijk. We maken een uitzondering voor personen die op hetzelfde adres gaan wonen, bijvoorbeeld bij gaan samenwonen, of verwant zijn aan reeds ingeschreven patiënten.

Inschrijven?

Patiënten, die zich als nieuwe patiënt willen inschrijven, kunnen via de praktijkassistente (telefoonnummer: 0546-812 832) een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de huisarts. U wordt verzocht dan een ingevulde inschrijfformulier mee te nemen. Deze kunt u hier downloaden of afhalen bij de balie van de huisartsenpraktijk. Ook verzoeken wij u dan uw identificatiebewijs + pasje van de ziektekostenverzekeraar mee te nemen. Na inschrijving vraagt u uw vorige huisarts om het medisch dossier op te sturen. Wanneer de vorige huisarts gebruik maakt van het medische systeem Medicom kan de informatie direct elektronisch overgezet worden. 
Nieuwe patiënten worden gevraagd om schriftelijk toestemming te geven voor het beschikbaar stellen van hun medische gegevens voor de Centrale Huisartsenpost.

Vertrekkende patiënten
Patiënten die uit de praktijk vertrekken verzoeken wij de gegevens van hun nieuwe huisarts aan onze assistente door te geven, zodat de gegevens verstuurd kunnen worden. Wanneer de nieuwe huisarts gebruik maakt van het medische systeem Medicom kan de informatie direct elektronisch over worden gezet.

 

Contact

Telefoon 0546-812832
 

HAP Hendriks en Olthuis

Titus Brandsmahof 20
7606 SB Almelo
Telefoon:
0546-812832
Fax:
0546-453594
www.hendriksenolthuis.nl
Routebeschrijving >

Praktijkfolder

Klik  hier voor de printversie van onze praktijkfolder.

Handige links